Waarom iKash gebruiken?

Gemaakt voor jouw gemak. Nooit meer door stapels reclamefolders zwoegen. Nooit meer een koopje of flits-aanbieding missen. Een betrouwbare app, boordevol aanbiedingen van winkels, horeca en dienstverleners. Op basis van jouw smaak en voorkeuren. Genieten van mooie kortingen en leuke extra’s. Daarom neem je iKash. Gratis en zonder verplichtingen.

Wat jij wil weten

Jij bepaalt welke aanbiedingen en acties je te zien krijgt op je iKash-app. Hoe? Door je eigen account aan te maken en aan te geven welke producten en diensten jou interesseren. Helemaal gratis te gebruiken en het verplicht je tot niets.

Bij jou in de buurt

Het leuke van iKash? Dat zit ‘m in de slimme techniek die je app 100% persoonlijk maakt. Op basis van jouw interesses en voorkeuren selecteert iKash alleen die aanbiedingen en acties van bedrijven in jouw omgeving. Dat bespaart tijd!

Vele Thema's

Wil je weten waar mode- en cosmetica-aanbiedingen zijn of ben je een fijnproever, dan wil je weten waar je in de watten wordt gelegd zonder folders door te ploeteren. Kijk, dát is het pientere van deze app. iKash selecteert precies wat jij leuk vindt.

Voordeel pakken!

Winkels, verzekeraars, horecagelegenheden, hotels, theaters, ze hebben allemaal iets te bieden. Bijzondere aanbiedingen, leuke nieuwe artikelen, lekkere kortingen. Met de iKash-app ben je de eerste die het weet en grijp je nooit meer mis.